stuur een mail: 


Welkom op deze site. U kunt hier informatie vinden over de genealogie van een aantal families met de naam "Van Liempt", of een schrijfvariant daarvan, afkomstig uit Noord-Brabant, en tevens de resultaten van het onderzoek naar de kwartierstaat "Van Liempt-Meijers", in Noord-Brabant en Limburg. Voor zover gegevens niet zelf in de archieven gevonden zijn maar aan anderen ontleend, zijn de referenties naar de bronnen zoveel mogelijk vermeld. Mocht u toch vinden dat een bronverwijzing ontbreekt, of wanneer u vindt dat gegevens ten onrechte hier vermeld zijn of de privacy aantasten, aarzelt u dan niet om een bericht te sturen naar bovenstaand emailadres.
Ook als u aanvullingen, correcties of vragen hebt, is een bericht naar bovenstaand mailadres uiteraard welkom.

De gegevens zijn bijeengebracht door eigen onderzoek in de archieven en in andere bronnen, en dankzij de hulp van vele mede-genealogen. Voor de genealogie van enkele Van Liempt-stammen is o.a. gebruik gemaakt van het werk dat W.H.M. van Liempt uit Bodegraven begin jaren '80, dus nog vˇˇr het computer- en internettijdperk, heeft gedaan. Bij het opstellen van de oudste generaties, m.n. in St. Oedenrode, is het werk van Willie Damen-van de Mosselaer en van Johan van de Laar van veel waarde geweest.
U bent vrij om gegevens van deze site over te nemen voor uw eigen onderzoek. Wilt u dit wel s.v.p. altijd doen met de juiste verwijzing naar deze site, "Genealogie van Liempt", resp. "Kwartierstaat Van Liempt-Meijers". Wanneer u veel gegevens overneemt, wordt een bericht aan bovengenoemd mailadres op prijs gesteld.
Het is NIET toegestaan om gegevens voor commerciŰle doeleinden te gebruiken, of in enigerlei vorm opnieuw te publiceren of openbaar te maken zonder toestemming.

Ook vindt u hier enkele bronbewerkingen van DTB (doop, trouw en begraaf)-boeken van verschillende plaatsen. Bij gebruik van deze gegevens geldt ook dat verwijzing naar deze site erbij hoort.De kwartierstaatgegevens van deze website zijn gegenereerd met behulp van het programma Quarter Access.
Copyright en design  Mercurion Automatisering


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst bijgewerkt op:  03-01-2017  door Piet van Liempt

.